Circus Snor
favorite_border
27 jul 11:00
Until 27 jul, 15:00 4h

Circus Snor

Organized by arrow_forward_ios Werk aan het Spoel

Kom kijken en doe dit jaar mee met Circus Snor.

 
Deze zomer gaat Circus Snor op pad met de nieuwe voorstelling “Entrée!” een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Ook kunnen alle bezoekers voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen.

 

Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan

Circus Snor reist door Nederland met een knusse circustent. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze vermaken op de Kinderkaravaan. Iedereen kan zijn of haar innerlijke kind even laten gaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen.

 

De show en artiesten

Dit jaar heeft één van de artiesten een wel heel spannende act ingestudeerd, waar we natuurlijk nog niets van verklappen. In de show ‘Entrée’ kun je de meest knappe kunsten gaan zien, laat je je verrassen en wordt je aangemoedigd om ook zelf aan de slag te gaan. Bij Circus Snor zitten de voorstellingen vol humor en worden ze gebracht met een dikke knipoog.

 
Circus Snor is gevestigd in Utrecht. Gedurende het hele jaar verzorgen ze circuscursussen, kun je er een kinderfeestje boeken of maken ze met scholen een voorstelling. Ook zijn er diverse circusattributen te huur en verzorgen ze acts op evenementen.