Caatje aan de Lek

Caatje aan de Lek is een leuke ontmoetingsplek op Werk aan het Spoel. Op de kaart staan smakelijke, eigentijdse gerechten voor lunch en diner. Caatje’s crew serveert ook heerlijke koffie en thee, drankjes en hapjes. Geniet ervan in het Forthuis of lekker buiten op het terras.

Caatje grilt en kookt met eerbied voor de natuur en gebruikt alleen de beste ingrediënten, liefst afkomstig uit de omgeving. Bekijk de kaart van Caatje.

 

Door de grote glazen wanden in het Forthuis heb je een prachtig uitzicht richting Culemborg. Aan de andere kant ligt het groen gewelfde Amfitheater.
In het restaurant en de serre is het heerlijk verblijven. Als de temperatuur stijgt is het buitenterras van het Forthuis een aantrekkelijke plek in de zon.

 

Ook kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Er is volop ruimte om te bewegen en spelen in het gras. En er is een leuke speurtocht over Mie de Waschvrouw, die in vroegere tijden de was deed van militairen op het Spoel. Ook leerzaam voor volwassenen!

 

Vergaderen of iets vieren kan ook in het Forthuis. Op de bovenverdieping is een lichte ruimte met rondom uitzicht: het Werklokaal.

 

Naar Caatje!
Serre Caatje aan de Lek naast Amfitheater
Serre met uitzicht op het Amfitheater
CaatjeaandeLek_WerkaanhetSpoel
Forthuis Caatje aan de Lek Culemborg
Koffie_CaatjeaandeLek_WerkaanhetSpoel