Vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht: Help het Spoel mee vooruit!

 

Bij Werk aan het Spoel is het hele jaar door veel te doen. Vrijwilligers van de Stichting Werk aan het Spoel trekken samen op met het team van Caatje aan de Lek, van de Fransche School en van de Stichting Lekart. Binnenkort gaan we voor 2024 weer een mooi en gevarieerd programma samenstellen voor jong en oud, voor natuurliefhebbers en cultuurliefhebbers, voor muziekliefhebbers en voor theaterliefhebbers, voor zangers en voor luisteraars, voor historisch geïnteresseerden en voor mensen met de blik naar de toekomst. Kortom, Werk aan het Spoel is een plek waar iedere Culemborger graag komt.

Om dit brede en aantrekkelijke programma te realiseren, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers,  mensen die zin hebben om de verantwoordelijkheid op zich te nemen om samen met andere vrijwilligers het Spoel vooruit willen helpen. 

 

Wat zoeken we?

 

Activiteitenbegeleiders

Wil je graag meehelpen tijdens activiteiten of meehelpen om activiteiten te organiseren samen met andere vrijwilligers dan hebben we altijd plek voor je. Er zijn zoveel activiteiten waar we menskracht bij nodig hebben, voor en achter de schermen, dat we nieuwe vrijwilligers graag in ons midden welkom heten. Laat ons weten wie je bent en wat je zoekt, dan kijken we samen waar je het beste kunt aansluiten. 

 

Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar info@werkaanhetspoel.nl. 

 

Gidsen

Voor het rondleiden van groepen op Werk aan het Spoel zoeken we nieuwe gidsen. Vind je het leuk om over de historie van de Hollandse Waterlinie te vertellen, meer specifiek over de rol van Werk aan het Spoel daarin, of vertel je liever over de natuur in de omgeving van het Spoel, neem dan contact met ons op om te kijken of je past in het team van gidsen.

 

Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar het hoofd van het team van gidsen: fanny.ruighaver@werkaanhetspoel.nl