Banner
Nieuwsbrief
ZO 28 augustus SPOEL Afdrukken E-mailadres
SPOEL 2015 Kop van ZuidZondag 28 augustus van 14.00 tot 20.00 uur is het sfeervolle festival SPOEL. Talentvolle muzikanten, theatermakers en dichters vormen het hart van dit jaarlijkse openluchtfestival op Werk aan het Spoel.
Er is muziek van onder meer Michael Prins, The Indien, Tamara Woestenburg, Bram van Langen en Mabassa. 
Er is poëzie van Ingmar Heytze en Wordbites en er zijn leuke theateracts van Surpluus, Circus Vladimir en anderen. In de historische bunker kun je je laten verrassen door exclusieve mini-voorstellingen van o.a. Andries Tunru. Geniet op deze nazomermiddag met je familie en vrienden van een warme festivalsfeer in een groene omgeving. Meer informatie 
en kaart(voor)verkoop
Lees meer...
 
Artist in Residence Mieke Siemons Afdrukken E-mailadres

AiR Mieke Siemons 99x200Schildersgeheimen bij Werk aan het Spoel
In juli 2016 is beeldend kunstenaar Mieke Siemons (1964) uit Vianen Artist in Residence bij Werk aan het Spoel. In 2014 raakte Mieke gefascineerd door het schilderen met klassieke technieken, waarbij zij zelf haar verf maakt van pigmenten met olie of eigeel. Mieke is in de jaren ’90 als beeldend kunstenaar opgeleid aan de Koninklijke Academie in Den Haag (tekenen en schilderen) en ArteZ in Arnhem (vrije kunst). Aanvankelijk schilderde zij abstract en expressief, grote doeken vol kleur en beweging.

In 2014 en 2015 volgde Mieke colleges restauratie aan de UVA en masterclasses in de schildertechnieken van de 17e en de 15e eeuw (Jan van Eyck).
Lees meer...
 
Vrijwilliger worden? Afdrukken E-mailadres
Gastvrouwen200pixels DSC 1022

Kom jij onze vrijwilligersorganisatie versterken? Er is plaats voor nieuwe vrijwilligers die zich ook willen inzetten voor deze prachtige locatie met grote diversiteit aan evenementen en mogelijkheden. De Stichting bestaat uit een hechte groep creatieve mensen met heel verschillende achtergronden en talenten, met als  overeenkomst dat ze allemaal verknocht zijn aan de mooie locatie die Werk aan het Spoel is. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek

Lees meer...