Vrijwilligers_WerkaanhetSpoel2017

Help het Spoel mee vooruit!

Bij Werk aan het Spoel is het hele jaar door veel te doen. Vrijwilligers van de Stichting Werk aan het Spoel trekken samen op met het team van Caatje aan de Lek.

Voor 2020 ligt er een mooi en gevarieerd programma voor jong en oud, voor natuurliefhebbers en cultuurliefhebbers, voor muziekliefhebbers en voor theaterliefhebbers, voor zangers en voor luisteraars, voor historisch geïnteresseerden en voor mensen met de blik naar de toekomst. Kortom, Werk aan het Spoel is een plek waar iedere Culemborger graag komt!

 

Om dit brede en aantrekkelijke programma te realiseren, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers, mensen die zin hebben om de verantwoordelijkheid op zich te nemen om samen met andere vrijwilligers de uitvoering van evenementen te begeleiden.

 

Concreet hebben we de volgende vacatures:

 

Lid kunstcommissie

Werk aan het Spoel heeft een atelier, onze Artist in Residence woonruimte (AIR). Hier kunnen wisselend kunstenaars tijdelijk hun intrek in nemen. De AIR staat open voor bezoekers die zo met diverse kunst en kunstenaars kennis kunnen maken. We zoeken daarvoor kunstenaars en kunstenaars melden zich bij ons.
Als lid van de kunstcommissie denk, zoek en kies je mee welke kunstenaars we de kans bieden te wonen en te werken bij Werk aan het Spoel. Heb je verstand van kunst en lijkt het je leuk om met kunstenaars te spreken over een eventueel verblijf in de AIR, meld je dan aan bij ons.

 

Bestuurslid

De activiteiten bij Werk aan het Spoel worden georganiseerd door de Stichting Werk aan het Spoel, in samenwerking met het restaurant Caatje aan de Lek. Voor het bestuur van de Stichting zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid. Heb je bestuurlijke ervaring? Voel je je verbonden met Werk aan het Spoel? En heb je zin in een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek over wat er bij de functie van bestuurslid komt kijken.

 

Vrijwilliger

Wil je graag meehelpen tijdens activiteiten of meehelpen om activiteiten te organiseren samen met andere vrijwilligers dan hebben we altijd plek voor je. Er zijn zoveel activiteiten waar we menskracht bij nodig hebben, voor en achter de schermen, dat we nieuwe vrijwilligers graag in ons midden welkom heten.
Laat ons weten wie je bent en wat je zoekt, dan kijken we samen waar je het beste kunt aansluiten.

 

Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar info@werkaanhetspoel.nl. Zet in je mailtje naar welke vacature je belangstelling uitgaat.

 


Contact opnemen

WerkaanhetSpoel2017
Foto Siebe Swart Fotografie