Vrijwilligers_WerkaanhetSpoel2017

Help het Spoel mee vooruit!

Bij Werk aan het Spoel is het hele jaar door veel te doen. Vrijwilligers van de Stichting Werk aan het Spoel trekken samen op met het team van Caatje aan de Lek.

Op dit moment werken we hard aan een aantrekkelijk programma voor 2020: een mooi en gevarieerd programma voor jong en oud, voor natuurliefhebbers en cultuurliefhebbers, voor muziekliefhebbers en voor theaterliefhebbers, voor zangers en voor luisteraars, voor historisch geïnteresseerden en voor mensen met de blik naar de toekomst.
Kortom, we proberen Werk aan het Spoel een plek te laten zijn waar iedere Culemborger graag komt!

 

Om een zo breed en aantrekkelijk mogelijk programma te maken, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Naar mensen die zin hebben om de handen uit de mouwen te steken, om een activiteit te bedenken, voor te bereiden, te organiseren, samen met andere vrijwilligers.

 

Concreet hebben we de volgende vacatures:

 

Programmeur Klassieke muziek

Ben je enthousiast over klassieke muziek? Heb je een goed netwerk in de klassieke muziek? En heb je zin dat netwerk te benaderen voor een optreden bij Werk aan het Spoel? Om dan vervolgens met de artiesten optredens te organiseren en uit te voeren?
Ga met ons in gesprek om te kijken of en hoe we samen klassieke muziek volgend jaar kunnen programmeren.

 

Programmeur Kinderprogramma

Vind je het leuk om voor, door en met kinderen te werken aan een aantrekkelijk kinderprogramma bij Werk aan het Spoel? Heb je daarvoor goede ideeën en een geschikt netwerk? En ben je bereid om samen met artiesten optredens te organiseren en uit te voeren?
Ga met ons in gesprek om te kijken hoe we volgend jaar een aantrekkelijk kinderprogramma kunnen maken bij Werk aan het Spoel.

 

Lid kunstcommissie

Werk aan het Spoel heeft een atelier, onze Artist in Residence woonruimte (AIR). Hier kunnen wisselend kunstenaars tijdelijk hun intrek in nemen. De AIR staat open voor bezoekers die zo met diverse kunst en kunstenaars kennis kunnen maken. We zoeken daarvoor kunstenaars en kunstenaars melden zich bij ons. Als lid van de kunstcommissie denk, zoek en kies je mee welke kunstenaars we de kans bieden te wonen en te werken bij Werk aan het Spoel.
Heb je verstand van kunst en lijkt het je leuk om met kunstenaars te spreken over een eventueel verblijf in de AIR, meld je dan aan bij ons.

 

Bestuurslid

De activiteiten bij Werk aan het Spoel worden georganiseerd door de Stichting Werk aan het Spoel, in samenwerking met het restaurant Caatje aan de Lek. Voor het bestuur van de Stichting zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid. Heb je bestuurlijke ervaring? Voel je je verbonden met Werk aan het Spoel? En heb je zin in een nieuwe uitdaging?
Meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek over wat er bij de functie van bestuurslid komt kijken.

 

Vrijwilliger

Wil je graag meehelpen tijdens activiteiten of meehelpen om activiteiten te organiseren samen met andere vrijwilligers dan hebben we altijd plek voor je. Er zijn zoveel activiteiten waar we menskracht bij nodig hebben, voor en achter de schermen, dat we nieuwe vrijwilligers graag welkom heten.
Laat ons weten wie je bent en wat je zoekt, dan kijken we samen waar je het beste kunt aansluiten.

 

Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar info@werkaanhetspoel.nl. Zet in je mailtje naar welke vacature je belangstelling uitgaat.

 


Contact opnemen

WerkaanhetSpoel2017
Foto Siebe Swart Fotografie