GRATIS ENTREE SPOEL FESTIVAL

dankzij enthousiaste buurmannen

Het SPOEL festival bestaat dit jaar vijf jaar. Dat was de reden voor vrienden van het festival om iets speciaals te doen. Restaurant Caatje aan de Lek, Gebiedsontwikkeling Parijsch en Stichting Werk aan het Spoel hebben de krachten gebundeld zodat het mogelijk is om de entreeprijs te verlagen tot: GRATIS.

Gratis genieten

Carel van der Horst van restaurant Caatje aan de Lek is enthousiast. “Wij draaien nu ruim een jaar op deze locatie en het SPOEL festival is een van de leukste evenementen hier. Als de entree gratis is, kunnen er nog meer mensen van komen genieten.”

 

In Culemborg ligt de wijk Parijsch naast Werk aan het Spoel. In deze wijk worden de komende tien jaar nog eens zo’n duizend nieuwe woningen gebouwd. “Werk aan het Spoel ligt zo’n beetje in de achtertuin van Parijsch, je bent er zo.” vertelt Rogier Boogaard, gebiedsmarketeer bij Parijsch. “De sfeer van SPOEL sluit goed aan bij de nieuwe wijk: avontuurlijk en verrassend.”

 

Jubileum

“Wij zoeken al langer naar mogelijkheden om meer mensen kennis te laten maken met alles wat deze unieke plek te bieden heeft,” vertelt Karen Heij, voorzitter van Stichting Werk aan het Spoel. “Wij zijn ontzettend blij dat deze samenwerking en de bijdrage vanuit het Cultuurfonds Culemborg het nu mogelijk maakt dat iedereen gratis naar deze jubileumversie van het festival kan komen.”

 

Dit jaar wordt het SPOEL festival voor de vijfde keer georganiseerd. Het heeft inmiddels naam als het meest relaxte festival van Nederland en bezoekers en artiesten zijn ieder jaar weer blij verrast door de laidback sfeer en de sterke programmering.
Muziek, theater, poëzie en chill. Veel muziek met lokale talenten Sweet Hannah en Namorada en internationale bands als Tonto Malembe en Roda da Holanda. In het bomvrije gebouw speelt cabaretier Andries Tunru, en ondertussen kun je mee op vogel-safari of meebouwen aan de SPOEL Wake-up Wall en je laten meevoeren door verhalenverteller Eric Borrias.

 

 

SPOEL festival

zondag 2 september van 13:00 tot 19:00 uur op Werk aan het Spoel, Goilberdingerdijk 40, Culemborg.

 

www.spoel.info

SPOEL Blokkenschena 2018
SPOEL-Bunga-Bunga-Experience